Restauracja Drugie Piętro mieści się w Brodnicy, przy ul. Przykop 53, na drugim piętrze w budynku Hotelu Stork.
To pełne smaku miejsce powstało w 2013 roku. Od początku Restauracja była związana Hotelem, do tej pory serwowane są śniadania w formie szwedzkiego stołu, zarówno dla gości hotelu jak również osób z zewnątrz.
Częstymi gośćmi naszej restauracji są mieszkańcy miasta i turyści. Mimo że możemy być kojarzeni jako restauracja hotelowa, to jesteśmy otwarci na wszystkich gości spoza hotelu.
Kuchnia jaką serwujemy, to w głównej mierze tradycyjne smaki. Proponujemy również dania kuchni fusion, przy których nasi kucharze łączą tradycje z nowoczesnością i czerpią inspiracje potraw z całego świata, aby przełożyć na talerz niecodzienny smak, który zadowoli podniebienia.
Do podstawowej karty menu, z którą można zapoznać się w zakładce Menu na naszej stronie, każdego dnia polecamy dodatkowe propozycje od Szefa Kuchni. Są to często powroty do kulinarnej przeszłości, gdzie serwujemy dania takie jak: zupa zagraj (charakterystyczna dla regionu Brodnicy i okolic) czy krupnik (tradycyjna polska zupa) i czarnina.
Polecamy również zorganizowanie imprezy w naszej Restauracji, a w Brodnicy jesteśmy jedynym takim miejscem w centrum miasta, gdzie oprócz sali restauracyjnej możemy zaproponować, korzystając z możliwości Hotelu Stork, dodatkowe sale, na których można zorganizować wspaniałe, kameralne lub galowe imprezy.
Zachęcamy do kontaktu i odwiedzenia naszego miejsca. Zapraszamy wszystkich, którzy chcą dobrze zjeść w Brodnicy.